Je bekijkt de reis...

Chukwani,
Tanzania
a
A
Tags: marjan hoogendijk, tamara van de bulk, Liliane lomartire, nathan smits
19 november 2014 14:32 | Door: Marco
Mambo Poa,
Karibu Zanzibar,
Jinsi na wewe?
Leuk jullie verhaal te lezen en komt veel bekend voor. Heel veel plezier en natuurlijk succes!
Ik blijf jullie volgen.
Badai!
Marco
19 november 2014 15:00 | Door: Evelyne
Tam! Leuk om te lezen hoe de eerste dagen zijn geweest!! Het klinkt allemaal heel indrukwekkend, jullie zullen vast een onvergetelijke tijd hebben. Heel veel plezier en succes met alles en leuk dat ik je zo kan volgen :)
Kus Evelyne
19 november 2014 15:32 | Door: Diane
Woh, het is dus echt een wereld van verschil! Jullie zullen alles hier erg waarderen. Ontzettend leuk om te lezen wat jullie meemaken. Graag zie ik het volgende verslag tegemoet.
Geniet met volle teugen.
Groetjes Diane
19 november 2014 15:34 | Door: Oma Henny
Lieve Carlijn
Wat leuk om jullie eerste verhaal te lezen. 'N geweldige ervaring en veel succes. Ben en blijf verlangen naar jullie verslag.
Dikke kus, oma Henny
19 november 2014 16:52 | Door: Anne, Jelle, William & Lisa
Hee lieve klasgenoten,
Super om jullie eerste belevenissen te lezen! De cultuurverschillen komen bekend voor hier op Sal!
Heel veel succes en veel plezier nog! we gaan jullie verhalen volgen.
Groetjes, Anne, Jelle, William & Lisa
P.S. Nathan, houd je het nog vol met de vrouwen? haha ;)
19 november 2014 18:18 | Door: Hans, Grada, trotse vader en moeder
Hallo Zanzibar gangers,
Wat een prachtig verhaal, fantastisch dat jullie er zo van genieten. Wij kijken nu al uit naar het volgende blog.
Groeten Hans en Grada
19 november 2014 19:08 | Door: Carla en Jos
Meiden en Nathan,
Wat heerlijk dat jullie het zo fijn hebben! Wij zijn supertrots!
19 november 2014 19:13 | Door: Dion en Gerrie
Wat een super gaaf verhaal!! Echt leuk om jullie zo te volgen.
Geniet vooral heel erg van alle bijzondere ervaringen,
groetjes Dion en Gerrie
19 november 2014 19:14 | Door: Monique
Hee Tamara,
Wat een leuk verhaal zeg. Leuk om iedere keer een berichtje te krijgen en de foto's te zien.
Jammer dat het zo ver weg is, zou wel even een paar dagen mee willen lopen met jullie.
Volgens mij zijn jullie al aardig gewend. Heel veel succes komende weken, en ik kijk uit naar jullie volgende verslag. Groetjes van tante Monique xx
19 november 2014 20:16 | Door: Erik en Jolanda
Hoi Tamara en medestudenten ..wat een geweldige indruk hebben wij na het lezen en zien van jullie verhaal en foto' s. Inderdaad kijken we uit naar jullie volgend schrijven. Succes en veel plezier gewenst. Liefs Erik en Jolanda xx.
19 november 2014 21:00 | Door: gerrit
Hartstikke leuk die foto's ik herken het een beetje van dar es salam.
Leuke niuwsbrief ga zo door.veel plezier ben ook blij dat de reis goed is verlopen.volg met veel interesse jullie verdere verblijf daar.gr gerrit van beem ah1151
19 november 2014 21:55 | Door: Anja Bakker
He Tamara, geweldig gaaf wat jullie beleven en ontdekken. Leuk om te lezen!
19 november 2014 23:03 | Door: Willy vd Burgt
Hoi Nathan en meisjes,
Wat is dit geweldig leuk om jullie zo te kunnen volgen.
Hartstikke leuke foto's, heel veel succes en plezier daar en ik kijk uit naar jullie volgende blog.
Groetjes Willy.
19 november 2014 23:09 | Door: kimberlyanne
Leuk verhaal Car! Succes en veel plezier. Ik lees graag weer jullie volgende belevenissen.
20 november 2014 04:21 | Door: Larissa (en Ava-Lente;)
Dag mooie Mzungu meiden,
Jeeeetje... Wat een bijzondere tijd. Superleuk om te lezen! Fijn dat alles goed met jullie gaat en wat tof om te horen dat jullie daar echt
wat kunnen toevoegen aan kennis en ervaring.
Heel veel succes daar op het schooltje, een hele uitdaging lijkt me.
Liefs,
Van ons
20 november 2014 09:10 | Door: Eva
Hey Carlijn,
Wat leuk om jullie eerste belevenissen te lezen!
Een bijzondere ervaring die jullie nooit meer zullen vergeten!
Veel succes met jullie project en het goede werk wat jullie daar doen!
Ik kijk uit naar de volgende blog!
Liefs Eva
20 november 2014 17:41 | Door: Jacqueline Sander
Ha Carlijn en reisgenoten ! Dank voor het beeldend geschreven mooie verslag !! Veel succes en plezier !! Liefs, Jacqueline
20 november 2014 21:23 | Door: opa en oma
Hoy vrouwtje
we hebben net je reisverslag gelezen wat een mooi huis hebben jullie ben je al op het strand geweest makkelijk he dat je geen eten hoef te koken. jullie worden nog verwend verder heel veel liefs en een dikke kus van opa en oma dag lieverd
21 november 2014 14:46 | Door: sonja
Hallo Nathan en de dames
Heel leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben en wat een bijzondere fotos veel plezier verder
Groetjes Sonja
11 december 2014 10:53 | Door: Marijke Vrijenhoef
Hallo Tamara. Wat leuk om jullie verslag te lezen en foto's te zien. Fijn dat het goed gaat !En jullie het naar je zin hebben. Wat leuk dat Sven straks met de kerstdagen naar je toe komt, dat is iets om naar uit te kijken. Heel veel plezier en lieve groeten van Marijke en Henk. xxx